1. Winacties worden uitgeschreven door Spy Protector onder de handelsnaam KF Digital gevestigd te Beilen. Op winacties via alle platformen zijn deze actievoorwaarden van toepassing. De promotie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of wordt beheerd door Instagram of Facebook of is geassocieerd met Instagram of Facebook.

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je bijvoorbeeld een reactie hebt achtergelaten. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.

5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.

6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.

10. Spy Protector/KF Digital kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd met andere deelnemers tenzij anders aangegeven.

12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Spy Protector/KF Digital voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden. Je ontvangt na deelname aan de winactie ook wekelijks een e-mail met tips voor marketing en uitnodigingen voor gratis online workshops. Je kunt natuurlijk altijd aangeven dat je deze e-mails niet meer wilt ontvangen, door op de afmeldlink te klikken in de desbetreffende e-mail.

16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Spy Protector/KF Digital.

17. Spy Protector/KF Digital handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

20. Deelnemers buiten Nederland/België maken helaas geen kans tijdens winacties.

21. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met KF DIgital De Leek 30, 9411MK Beilen,
e-mail: contact@spy-protector.nl. Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na ontvangst via e-mail een reactie.

TERUG OMHOOG