Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij en onze verkopers heel jammer en we horen dan ook graag wat wij beter kunnen doen. 

Je kunt je bestelling tot 30 dagen bij ons aanmelden voor retour en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 2-5 werkdagen na het aanmelden van de retourzending op je rekening staat. Eis hiervan is wel dat het product door ons terug is ontvangen. Je hebt na het aanmelden van je retour nog 14 extra dagen de tijd om het pakket op te sturen. Als je het product naar ons retourneert sturen wij het eventueel terug door naar de verkoper zodat zij de kwaliteit kunnen verbeteren.

Eenvoudig retourneren in 3 simpele stappen

Stap 1: Vul het retourformulier in

Download hier het retourformulier en vul deze volledig in.

Stap 2: Stuur je bestelling op

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op het retourformulier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan.

Stap 3: Ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening

Als wij het pakketje hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening bijschrijft.

Voorwaarden

  • Het product mag niet beschadigd zijn.
  • De verpakking moet zo goed als mogelijk in originele staat verblijven
  • Het product is niet gebruikt.
TERUG OMHOOG